Slamsugning

Her hos Ousen Entreprenør og Maskinstation hjælper vi dig med din tilstoppede kloak med slamsugning og kloakspuling.

Slamsugning og spuling af tilstoppede kloakker

Her hos Ousen Entreprenør og Maskinstation hjælper vi dig med din tilstoppede kloak med slamsugning og kloakspuling. Vi er placeret i Sæby i nærheden af Frederikshavn, og vi kører derfor primært ud til kunder i disse områder. Dog kører vi også gerne sydpå til Aalborg for at yde vores service.

​Virksomheden har bestået siden 1990, og vi har derfor mange års erfaring inden for området. Som autoriserede kloakmestre har vi bred viden inden for området, og ved at lade professionelle klare både slamsugning og kloakspuling for dig, er du sikker på, at det bliver udført ordentligt.

​Kloakspuling af brønd og afløb udføres effektivt

Hvis du står med en stoppet kloak eller brønd, rykker vi ud med vores slamsuger. En slamsugning suger det op, der har sat sig fast, og vi tager efterfølgende affaldet med os. For at sørge for, at kloakken virker optimalt efterfølgende, spuler vi den ren. Vi udfører også tv-inspektion af din kloak og rør, hvis du har behov for dette.

Står du med en tilstoppet vask eller lignende, foretager vi også gerne en spuling af kloak. Dette foregår ved, at vi fører en særlig slange ned i røret, der går ind af sig selv og renser det. Når vi udfører kloakspuling, kan vi spule op til 100 meter med 170 bar.

Kontakt os for et gratis tilbud på slamsugning

Ønsker du at høre mere om vores service og pris på kloakspuling og slamsugning, er du velkommen til at kontakte os. Vi giver dig også gerne et uforpligtende tilbud på den opgave, som du står med.

​For mere information kan du ringe til os på telefon (+45) 40 68 40 85 eller skrive på e-mail info@ousen-entreprenoer.dk, så vender vi tilbage til dig.