TV-inspektion

Med TV-inspektion er det muligt at få et overblik over eventuelle problemer – vi tilbyder at undersøge udvalgte kloakstrækninger.

TV-inspektion

Det er ikke altid nemt at lokalisere årsagen til kloakproblemerne. Med Tv-inspektion er det muligt at få et overblik over problemerne. Vi kan tilbyde at undersøge udvalgte kloakstrækninger med eget tv udstyr.

Ved huskøb anbefaler vi at få lavet en tv-inspektion af kloaksystemet. En rapport over kloakkens tilstand kan spare dig for ubehagelige og dyre overraskelser.

Vi ordner papirarbejdet og kontakt til forsikringsselskaber og myndigheder

​De fleste opgaver der har med rørledninger at gøre, kræver et overblik. Det gælder både det kvaliteten og lokaliseringen af de eksisterende rør. Ved brug af Ousen Entreprenør’s TV-inspektion kan vi kaste lys over de mørkeste og fjerneste afkroge i kloaksystemer.

Kontakt os for yderligere information eller læs vedhæftet brochure for at læse mere om de mange former for kloakarbejde Ousen Entreprenør udfører.

Kontakt os for et gratis tilbud på TV-inspektion

Ønsker du at høre mere om vores service og pris på TV-inspektion, er du velkommen til at kontakte os. Vi giver dig også gerne et uforpligtende tilbud på den opgave, som du står med.

​For mere information kan du ringe til os på telefon (+45) 40 68 40 85 eller skrive på e-mail info@ousen-entreprenoer.dk, så vender vi tilbage til dig.